Dřít jak se dá

Chodíte někdy do posilovny?
Chození do posilovny není jen pro dříče, kteří by se chtěli dostat na nějakou fitness soutěž, ani není jen pro ty, kteří mají svalů že by je mohli prodávat. Posilovna je místo pro všechny, kteří se sebou chtějí něco dělat, a je jedno v jaké míře. Jste v ní vítáni při udržování kondice i u hubnutí nebo rýsování těla na soutěže a do plavek. Pokud se chystáte začít chodit, rozhodně se nestyďte, protože každý nějak začínal. Většina lidí v posilovně vám pomůže správně provádět cviky a smát se vám rozhodně nebude.

činka a prášky

Kromě posilovny a správného provádění všech cviků je důležité také správně jíst. Všichni tak nějak tušíme co obnáší zdravé stravování. Musíte se vyhýbat smaženým jídlům, velkému množství cukrů a alkoholu. Důležitý je také kvalitní spánek, a méně jak 6 hodin denně byste rozhodně spát neměli. Jestli chcete být ve formě a nevíte jak na to, rozhodně se svěřte do rukou fitness trenéra, který vám po konzultaci s vámi sestaví kompletní plán přesně na míru vašim potřebám. Ať už potřebujete vyrýsovat do plavek nebo se potřebujete zbavit nadbytečných kil, trenér vám pomůže s obojím.

potravinové doplňky

Hubnutí ani cvičení pro udržení kondice není zadarmo, a chce to hodně času a odříkání. Výsledky ale rozhodně stojí za to. Začněte co nejdříve ať se můžete příští sezonu v plavkách předvést na vašem koupališti. Bohužel neexistuje nic co by všechnu dřinu urychlilo. Na trhu ale najdeme různé podpůrné pomocníky, díky kterým dokáže tělo snadněji spalovat tuky nebo budovat svalovou hmotu a to i v extrémních případech. Nejkvalitnější suplementy nekoupíte v supermarketu, ale na specializovaných e-shopech nebo ve fitness obchodech. Rozhodně se před nákupem a užíváním fitness doplňků poraďte s trenérem, výživovým poradcem a pokud trpíte například vysokým tlakem, tak i se svým lékařem.